Prof Dr. Cahit Talas Sosyal Politika Ödülleri 2021 başvuruları başladı

Prof. Dr. Cahit Talas Sosyal Politika ödülü, sosyal politika alanında yazılmış yüksek lisans ve doktora tezlerine 10 yıldır veriliyor. Önceleri Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Sosyal Politika Merkezi tarafından verilen ödül 2017 yılından beri Mülkiyeliler Birliği tarafından veriliyor.

Ödül jürisinde Prof Dr. Ahmet Makal, Prof. Dr.Ahmet Selimoğlu, Prof. Dr. Gülay Toksöz, Prof Dr. Ömer Zühtü Altan ve Doç. Dr. Aziz Çelik yer alıyor. Prof. Dr. Cahit Talas Sosyal Politika 2021 Ödülü için Ödül Düzenleme Kurulu adına Prof. Dr. Ahmet Makal’ın açıklamasını aşağıda paylaşıyoruz.

Ödüle başvuracak adaylar ayrıntılı bilgiye bu yazıya tıklayarak ulaşabilirler.

Ödül Düzenleme Kurulu adına Prof. Dr. Ahmet Makal’ın yaptığı açıklama:

“Türkiye’de sosyal politika disiplininin öncülerinden hocamız Cahit Talas adına 2012 yılında tesis ettiğimiz ve 2017’den bu yana da Mülkiyeliler Birliği’nin çatısı altında düzenlenen ‘Prof. Dr. Cahit Talas Sosyal Politika Ödülü’ 2021 yılında 10. defa verilecektir. Ödül’e başvuranlar, doktora ya da yüksek lisans tezleri ile kendilerinden istenen diğer belgelerin tümünü internet ortamında [email protected] adresine göndereceklerdir. Ödül’e başvurular, 15 Eylül 2021 günü mesai saati bitimine kadar yapılabilir. Ödül ile ilgili diğer açıklamalar Mülkiyeliler Birliği’nin web sitesinde ‘Ödüller’ sekmesinde yer almaktadır. Ödül’le ilgili her türlü iletişim için [email protected] adresi kullanılabilir. Sosyal politika alanındaki doktora ya da yüksek lisans tezleriyle Ödül’e başvuracak tüm adaylara şimdiden başarılar diliyoruz…”

Afiş Tasarımı: Fahrettin Engin Erdoğan